Arról fogok ideblogni, hogy te, aki pompásan használod a számítógépedet, de a karbantartásához nem értesz, és nem igazán foglalkoztat, hogyan tudsz néhány egyszerű kattintással megoldani pár dolgot, amitől egy kicsit gyorsabb lesz a géped, picit biztonságosabban netezhetsz, kevésbé kell félned a levelezésed vagy a családi fotóid elvesztésétől.

A célközönségem tehát nem feltétlenül fiatal, (ezt az eufemizmust, csak hogy ne legyek élből bántó a leendő olvasóimmal)  nem ért az operációs rendszerekhez, sőt nem is érdekli (nagyon helyesen, hiszen annál csak érdekesebb dolgokat tudok elképzelni) nem olvas techblogokat és programszámba megy valakit szerezni, aki az aktuális hibákat kijavítja, meg megmondja, hogy mit kell csinálni, amikor kiír valami hülyeséget megint ez a szemét. Ő úgyis csak jövő szerdán ér rá.

Egyszerű lesz.
Nagyon egyszerű, a fölösleges sallangok nélkül (ami miatt Jani már inkább 6.500-at kér). Pár kattintás. Egy két letöltés. Képekkel, ha igény lesz rá akkor videókkal.

Első témák közt: Defrag / töredezettségmentesítés. Hogy kell, mitől lesz gyorsabb a géped, milyen gyakran érdemes. Antivírus, lehetőleg jót, de ingyen. Biztonsági másolatok az elmúlt hét év családi fotóiról és levelezéseiről. Közben persze jöhetnek a témajavaslatok. Első bejegyzés ma éjjel.

A bejegyzés trackback címe:

https://anyamnak.blog.hu/api/trackback/id/tr572592874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása